Black Horse 1 Black Horse 2 Black Horse 3 Black Horse 4 Black Horse 5 Black Horse 6 Black Horse 7

Contact

Black Horse
Hoogstraat 7
4702 ZN Roosendaal

T. +31 165 533 255
E. info@blackhorse-roosendaal.nl

 

Heeft u catering nodig?

Contacteer ons

Bingo nabij Zeeland

Wilt u een avondje uit en bingo spelen in de omgeving van Zeeland? U bent dan van harte welkom bij Black Horse! Al sinds jaar en dag organiseren wij gezellige bingoavonden met een ongekende sfeer. Met een hapje en een drankje erbij bent u een heerlijke avond uit!

Een gezellige avond bingo spelen nabij Zeeland

Roosendaal is natuurlijk niet ver weg vanuit Zeeland. Daarom kunt u gezellig bij ons een avond bingo komen spelen. We hebben een groot zalencomplex met een gezellig café waar u na de bingo nog wat na kunt kletsen en een drankje kunt drinken. Naast de gezelligheid, is het ook mooi meegenomen dat het prijzengeld flink op kan lopen! U bent van harte welkom om een avond bingo te komen spelen.

Bingo!

Als u aan een avondje uit nabij Zeeland denkt, denkt u wellicht niet meteen aan bingo. Toch is het erg leuk om eens wat anders te gaan doen en eens gezellig mee te doen. U bent van harte welkom in ons partycentrum op dinsdag, woensdag, donderdag, zaterdag en zondag; op maandag en vrijdag zijn we namelijk gesloten. De avond begint om 18.30 uur, en vanaf 19.45 uur begint de bingo. U kunt een plekje reserveren door te bellen naar +31 165 533 255.