Black Horse 1 Black Horse 2 Black Horse 3 Black Horse 4 Black Horse 5 Black Horse 6 Black Horse 7

Contact

Black Horse
Hoogstraat 7
4702 ZN Roosendaal

T. +31 165 533 255
E. info@blackhorse-roosendaal.nl

 

Heeft u catering nodig?

Contacteer ons

Feestzaal nabij Essen

Bent u op zoek naar een feestzaal in de buurt van Essen? Kies voor Black Horse in Roosendaal. Of u nu een locatie zoekt om uw trouwfeest te vieren of een locatie voor het volgende bedrijfsfeest: u maakt er gegarandeerd een feest van als u een van onze zalen boekt. Er zijn verschillende zalen beschikbaar om een sfeervolle ruimte te creëren voor elke groep.

Onbezorgd genieten in feestzaal nabij Essen met onbeperkt bier, fris en wijn

Bijhouden wat iedereen drinkt kan erg vervelend zijn. Iedereen wil iets anders en u weet nooit precies hoeveel er gedronken gaat worden. Daarom zijn er voor elke feestzaal van Black Horse, gevestigd nabij Essen, verschillende feestarrangementen beschikbaar waarbij onbeperkt bier, wijn, fris, Liefmans en Schrobbelèr is inbegrepen. Al uw gasten genieten zo optimaal van de lekkerste dranken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de rekening.

Reserveer een feestzaal nabij Essen!

Weet u al wanneer uw feest plaats gaat vinden en met hoeveel personen? Reserveer dan direct door te bellen naar +31 165 533 255. Zo bent u verzekerd van een feestzaal op uw gewenste datum. Weet u nog niet precies wanneer uw feest plaatsvindt en wilt u eerst meer informatie over ons partycentrum? Ook dan belt u naar het bovengenoemde telefoonnummer. Onze ervaren medewerkers vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden.