Black Horse 1 Black Horse 2 Black Horse 3 Black Horse 4 Black Horse 5 Black Horse 6 Black Horse 7

Contact

Black Horse
Hoogstraat 7
4702 ZN Roosendaal

T. +31 165 533 255
E. info@blackhorse-roosendaal.nl

 

Velden met * zijn verplicht

Feestzaal Roosendaal

Op zoek naar een leuke feestzaal in Roosendaal waar u een knallend feest kan geven? Dan bent u bij Black Horse Roosendaal aan het juiste adres. We hebben drie zalen in ons prachtige zalencomplex, waar in totaal 500 mensen in kunnen. Daarnaast heeft elke zaal een geluidsinstallatie en airconditioning. U vindt bij ons geheid de zaal die perfect is voor uw feest.

Feestzaal huren bij Black Horse Roosendaal

Als u bij ons in Roosendaal graag een feestzaal wilt huren, dan heeft u keuze uit drie zalen. Allereerst de grote zaal met een capaciteit van 225 personen met een intern televisiecircuit en een aparte rookruimte. Daarnaast kunt u kiezen voor de tussenzaal, die ruimte biedt voor ongeveer 100 personen en te combineren is met het café waardoor er ruimte is voor 250 personen. Ook hier vindt u een aparte rookruimte. Het is ook mogelijk om het café apart te huren en om tijdens uw feest gebruik te maken van onze cateringdiensten.

Speciale arrangementen

Als u een feestzaal boekt bij ons in Roosendaal kunt u ook gebruik maken van speciale feestarrangementen. Hier kunt u kiezen uit verschillende dranken en hapjes. Het is ook mogelijk om een feestarrangement op maat te laten samenstellen. Hiervoor en voor andere vragen kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar +31 165 533 255.

 

Voor meer informatie over Black Horse Roosendaal kunt u de volgende pagina's bekijken:
Catering Roosendaal » Bedrijfsfeest Roosendaal » Bingo Roosendaal