Black Horse 1 Black Horse 2 Black Horse 3 Black Horse 4 Black Horse 5 Black Horse 6 Black Horse 7

Contact

Black Horse
Hoogstraat 7
4702 ZN Roosendaal

T. +31 165 533 255
E. info@blackhorse-roosendaal.nl

 

Heeft u catering nodig?

Contacteer ons

Feestzaal in Roosendaal

Bent u op zoek naar een leuke feestzaal in Roosendaal waar u een knallend feest kan geven? Dan bent u bij Black Horse aan het juiste adres. We hebben drie zalen in ons prachtige zalencomplex, waar in totaal 500 mensen in kunnen. Daarnaast heeft elke zaal een geluidsinstallatie en airconditioning. U vindt bij ons geheid de zaal die perfect is voor uw feest.

Waarom zaalverhuur bij Black Horse?

Wilt u een zaal huren in Roosendaal? Dat doet u bij ons partycentrum. Wanneer u kiest voor onze zaalverhuur, kiest u niet alleen voor een prachtige locatie, maar ook voor uitstekende service en flexibiliteit. Wilt u uw verjaardagsfeest vieren in een mooie zaal? Of wilt u een zaal huren voor andere evenementen? Onze medewerkers staan altijd klaar om u te helpen en adviseren. Een zaal huren voor een memorabel evenement was nog nooit zo eenvoudig!

Een zaal huren bij Black Horse

Als u bij ons in Roosendaal graag een feestzaal wilt huren, dan heeft u keuze uit drie zalen. Allereerst de grote zaal met een capaciteit van 225 personen met een intern televisiecircuit en een aparte rookruimte, ideaal voor een groot verjaardagsfeest. Via het interne televisiecircuit kunt u ook overal de bingo perfect volgen. Daarnaast kunt u kiezen voor de tussenzaal, die ruimte biedt voor ongeveer 100 personen en te combineren is met het café waardoor er ruimte is voor 250 personen. Ook hier vindt u een aparte rookruimte. Het is ook mogelijk om het café apart te huren en om tijdens uw feest gebruik te maken van onze cateringdiensten.

Vier uw feest in een van onze prachtige zalen

Black Horse staat al jarenlang bekend als dé locatie in Roosendaal voor hoogwaardige zaalverhuur en evenementenorganisatie. Als een familiebedrijf met een rijke traditie combineren we passie voor gastvrijheid met een scherp oog voor detail. Elke gelegenheid, van uw verjaardagsfeest tot bedrijfsevenementen, krijgt een persoonlijke touch wanneer u een zaal bij ons huurt, waardoor uw evenement gegarandeerd een succes wordt. Onze accommodatie is ook geschikt voor uw feesten, partijen, vergaderingen en bijeenkomsten. Samen met onze uitstekende keuken kunnen wij desgewenst al uw cateringwensen op maat voor u verzorgen. Uw tevredenheid staat centraal in alles wat we doen. Met Black Horse kiest u voor kwaliteit, ervaring en ongeëvenaarde service.

Ontdek onze speciale arrangementen

Wacht niet langer en maak van uw volgende verjaardagsfeest of ander evenement een onvergetelijke ervaring in een prachtige zaal! Met onze toplocatie in Roosendaal, verschillende zalen om uit te kiezen en een reeks speciale arrangementen, heeft u alles wat u nodig heeft voor een perfect evenement. Als u een feestzaal boekt bij ons kunt u ook gebruik maken van speciale feestarrangementen. Hier kunt u kiezen uit verschillende dranken en hapjes. Het is ook mogelijk om een feestarrangement op maat te laten samenstellen. Onze locatie is rolstoeltoegankelijk. Hiervoor en voor andere vragen over zaalverhuur kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar +31 165 533 255.