Black Horse 1 Black Horse 2 Black Horse 3 Black Horse 4 Black Horse 5 Black Horse 6 Black Horse 7

Contact

Black Horse
Hoogstraat 7
4702 ZN Roosendaal

T. +31 165 533 255
E. info@blackhorse-roosendaal.nl

 

Velden met * zijn verplicht

Partycentrum Roosendaal

Staat er een feestje op uw agenda en bent u daarvoor nog op zoek naar een partycentrum in de omgeving van Roosendaal en Bergen op Zoom? Huur één van de zalen bij partycentrum Black Horse Roosendaal, gelegen in de buurt van Bergen op Zoom. Wij stellen verschillende zalen voor verhuur ter beschikking. Bovendien zijn onze medewerkers bereid om u te helpen bij de organisatie van uw feestje waar nodig. Wat zijn uw wensen? Hoe zou u uw feestje graag willen zien? Laat het ons weten, dan bekijken wij wat wij voor u kunnen doen!

Partycentrum in Roosendaal, nabij Bergen op Zoom, met eigen catering

Partycentrum Black Horse Roosendaal is dé feestlocatie in de omgeving van Roosendaal en Bergen op Zoom. U kunt hier het feest organiseren dat u voor ogen heeft. Onze locatie beschikt over verschillende zalen. Onze grote zaal is geschikt voor 225 zittende of 500 staande personen. Deze zaal beschikt over een aparte rookruimte. Onze tussenzaal is in principe geschikt voor maximaal 100 personen, maar is uit te breiden door ons café erbij de betrekken. In dat geval kunnen wij hier 250 mensen ontvangen. In beide zalen is airconditioning en een geluidsinstallatie aanwezig. Natuurlijk moet er tijdens uw feest ook wat te drinken en te eten zijn. Daar zorgt onze chef-kok met plezier voor! Of het nu om een enkel hapje, een lunch of een uitgebreid buffet gaat, wij zorgen ervoor dat u en uw gasten niks tekortkomen.

Bel voor meer informatie over de mogelijkheden

Bent u benieuwd wat ons partycentrum in Roosendaal, op steenworp afstand van Bergen op Zoom, voor u kan betekenen? Daar vertellen wij natuurlijk graag over! Bij vragen kunt u bellen naar +31 165 533 255. Via dit telefoonnummer kunt u ook direct reserveren. 

 

Voor meer informatie over Black Horse Roosendaal kunt u de volgende pagina's bekijken:
Klein zaaltje huren Breda » Bingo Zeeland » Bingo Roosendaal » Bingo Tilburg » Zaalverhuur Roosendaal » Catering Roosendaal » Warm en koud buffet Roosendaal » Feestzaal Essen » Zalencentrum Breda » Trouwlocaties Roosendaal