Black Horse 1 Black Horse 2 Black Horse 3 Black Horse 4 Black Horse 5 Black Horse 6 Black Horse 7

Contact

Black Horse
Hoogstraat 7
4702 ZN Roosendaal

T. +31 165 533 255
E. info@blackhorse-roosendaal.nl

 

Heeft u catering nodig?

Contacteer ons

Een sfeervol zalencentrum in de regio Breda

Bent u op zoek naar een zalencentrum in de buurt van Breda omdat u voor een bepaalde gelegenheid een zaal wilt huren? Kijk dan eens verder dan Breda! In Roosendaal vindt u namelijk Black Horse, een heel gezellig en sfeervol partycentrum waar u niet alleen terechtkunt om een feestje te vieren. U kunt hier namelijk ook een zaal huren, bijvoorbeeld voor een vergadering of een bedrijfsfeest. Wij bespreken graag de verschillende mogelijkheden met u.

Zalencentrum nabij Breda met een scala aan mogelijkheden

Of u nu voor een groot of een klein gezelschap een zaal wilt huren, bij zalencentrum Black Horse in de buurt van Breda kunt u altijd terecht. Wij beschikken namelijk enerzijds over een grote zaal, die geschikt is voor 225 tot 500 personen, maar ook over een tussenzaal, waar 100 mensen in terechtkunnen. Besluit u ook van de bar gebruik te maken, dan kunt u zelfs 250 gasten verwelkomen. Daarbij zijn onze zalen uitgerust met de benodigde voorzieningen, zoals een geluidsinstallatie en airconditioning. Uiteraard kunnen we naast zaalverhuur ook de catering voor u verzorgen. Wilt u tijdens uw meeting genieten van een stevige lunch? Of na een bijeenkomst een warm en/of koud buffet aanbieden? Geef dat zeker even aan. Dan gaat onze chef-kok voor u aan de slag. 

Bel om te reserveren

Ons zalencentrum in Roosendaal is goed bereikbaar vanuit Breda. Wilt u graag één van onze zalen reserveren of wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden bij ons partycentrum? Bel dan even naar +31 165 533 255. U kunt bij ons terecht voor het vieren van diverse feesten en partijen, maar we organiseren bijvoorbeeld ook regelmatig gezellige bingoavonden. Hiervoor kunt u reserveren door telefonisch contact met ons op te nemen.