Black Horse 1 Black Horse 2 Black Horse 3 Black Horse 4 Black Horse 5 Black Horse 6 Black Horse 7

Contact

Black Horse
Hoogstraat 7
4702 ZN Roosendaal

T. +31 165 533 255
E. info@blackhorse-roosendaal.nl

 

Velden met * zijn verplicht

Zalencentrum Breda

Bent u op zoek naar een zalencentrum in Breda omdat u voor een bepaalde gelegenheid een zaal wilt huren? Kijk eens verder dan Breda! In Roosendaal vindt u namelijk Black Horse Roosendaal, een heel gezellig en sfeervol partycentrum waar u niet alleen terecht kunt om een feestje te vieren. U kunt hier namelijk ook terecht voor het huren van een zaal, voor een vergadering of een zakelijke bijeenkomst. Wij bespreken graag onze verschillende mogelijkheden met u.

Zalencentrum nabij Breda met een scala aan mogelijkheden

Of u nu voor een groot of een klein gezelschap een zaal wilt huren, bij Black Horse Roosendaal kunt u altijd terecht. Wij beschikken namelijk enerzijds over een grote zaal, die geschikt is voor 225 tot 500 personen, maar ook over een tussenzaal, waar 100 mensen in terecht kunnen. Besluit u ook van de bar gebruik te willen maken, dan kunnen zelfs 250 mensen van de zaal gebruikmaken. Onze zalen zijn uitgerust met de benodigde voorzieningen, zoals een geluidsinstallatie en airconditioning. Wilt u tijdens uw meeting genieten van een stevige lunch? Of juist achteraf een warm en/of koud buffet aanbieden? Geef dat zeker even aan. Dan gaat onze chef-kok voor u aan de slag.

Bel om te reserveren

Ons zalencentrum in Roosendaal is goed bereikbaar vanuit Roosendaal. Wilt u graag één van onze zalen reserveren of wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Bel dan even naar +31 165 533 255.

 

Voor meer informatie over Black Horse Roosendaal kunt u de volgende pagina's bekijken:
Zaal huren Roosendaal » Bingo Tilburg » Locatie voor feest Roosendaal